Waar kan ik je mee helpen?

Over Body & Fit

Ontdek hier alles over ons!

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Je kunt hier een account aanmaken.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Wat leuk dat jij je wilt inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Je kunt je gemakkelijk inschrijven voor onze nieuwsbrief door de volgende stappen te volgen:

1. Klik hier om naar onze nieuwsbrief pagina te gaan

2. Vul je e-mailadres in op deze pagina en klik op aanmelden

3. Open je mail en open het verzoek tot aanmelden

4. Bevestig je e-mail

5. Ontvang dezelfde dag nog je €10 kortingscode per mail

Let op: het wil weleens voorkomen dat deze mails in je spambox of ongewenste mailbox terecht komen. Check daarom ook deze inboxen!

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Oei.. dat is onhandig! Gelukkig kun je gemakkelijk zelf je wachtwoord opnieuw instellen.

Hoe kan ik dit doen?

1. Klik op inloggen/aanmelden

2. Klik op "Je wachtwoord vergeten?"

3. Vul het e-mailadres waar jouw account op staat in

4. Je ontvangt vervolgens een mail van ons

5. Volg de instructies in de mail voor het wijzigen van jouw wachtwoord

Let op: de mail met de instructies voor het wijzigen van jouw wachtwoord wil weleens in de spambox terecht komen.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Wat balen dat je de mail voor het wijzigen van jouw wachtwoord niet hebt ontvangen!

Het wil weleens voorkomen dat deze mail in de spambox belandt. Het is daarom handig om ook even je spambox (ongewenste e-mails) te checken.

Heb je de mail ook niet in je spambox ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Wat jammer dat je jouw account wilt verwijderen. Je hebt natuurlijk ten alle tijden het recht om jouw account te verwijderen. Wanneer je wilt dat je account wordt verwijderd kun je het beste contact met ons opnemen via: privacy@bodyandfit.com. Na het bekijken van jouw verzoek, zullen wij uiterlijk binnen vier weken het account verwijderen.