Waar kan ik je mee helpen?

Over Body & Fit

Ontdek hier alles over ons!

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Je kunt hier een account aanmaken.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Wat leuk dat jij je wilt inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Je kunt je gemakkelijk inschrijven voor onze nieuwsbrief door de volgende stappen te volgen:

1. Klik hier om naar onze nieuwsbrief pagina te gaan

2. Vul je e-mailadres in op deze pagina en klik op aanmelden

3. Open je mail en open het verzoek tot aanmelden

4. Bevestig je e-mail

5. Ontvang dezelfde dag nog je €10 kortingscode per mail

Let op: het wil weleens voorkomen dat deze mails in je spambox of ongewenste mailbox terecht komen. Check daarom ook deze inboxen!

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Oei.. dat is onhandig! Gelukkig kun je gemakkelijk zelf je wachtwoord opnieuw instellen.

Hoe kan ik dit doen?

1. Klik op inloggen/aanmelden

2. Klik op "Je wachtwoord vergeten?"

3. Vul het e-mailadres waar jouw account op staat in

4. Je ontvangt vervolgens een mail van ons

5. Volg de instructies in de mail voor het wijzigen van jouw wachtwoord

Let op: de mail met de instructies voor het wijzigen van jouw wachtwoord wil weleens in de spambox terecht komen.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Wat balen dat je de mail voor het wijzigen van jouw wachtwoord niet hebt ontvangen!

Het wil weleens voorkomen dat deze mail in de spambox belandt. Het is daarom handig om ook even je spambox (ongewenste e-mails) te checken.

Heb je de mail ook niet in je spambox ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Wat jammer dat je jouw account wilt verwijderen. Je hebt natuurlijk ten alle tijden het recht om jouw account te verwijderen. Wanneer je wilt dat je account wordt verwijderd kun je het beste contact met ons opnemen via: privacy@bodyandfit.com. Na het bekijken van jouw verzoek, zullen wij uiterlijk binnen vier weken het account verwijderen.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Wat jammer dat je je wilt uitschrijven voor onze nieuwsbrief!

Je kunt je op een van de volgende manieren uitschrijven voor onze nieuwsbrief:

1. Open een nieuwsbrief van ons in de mail en scrol naar beneden. Onderaan de mail zie je “afmelden” staan. Wanneer je hierop klikt word je automatisch naar de pagina geleid waar jij je kunt afmelden.

2. Wanneer je een account hebt kun je je ook uitschrijven via jouw account. Dit kun je als volgt doen: log in en klik op het cirkeltje met het poppetje er in. Ga naar “contactvoorkeuren”. Op deze pagina kun je je uitschrijven voor de nieuwsbrief door op het schuifje bij nieuwsbrief te klikken, zodat deze grijs kleurt.

3. Wanneer beide opties niet lukken kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je dan verder.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Productbeoordelingen zijn bedoeld om productbevindingen te delen op de website, om zo andere klanten te informeren. Wil je een review schrijven? Zorg er dan voor dat deze voldoet aan de onderstaande richtlijnen. Er zijn namelijk een aantal regels aan verbonden.

Hoe schrijf je een goede review:

• Beschrijf waarom je het product wel of niet goed vindt en vermeld eventuele opmerkingen, zowel positief als negatief. Houd in gedachten dat je review waardevol moet zijn voor andere klanten, probeer beknopt maar volledig te zijn. Het maken van gezondheidsclaims over een product is niet toegestaan.
  • Schrijf je review in begrijpelijk en correct Nederlands/Engels.
  • Beperk je review tot je eigen ervaring met het product dat je hebt gekocht en geprobeerd.

Dit is niet toegestaan bij het schrijven van een review:

• Het gebruik van gezondheidsclaims in een review. Vanwege wetgeving en controle door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is het niet toegestaan om (medische) claims over producten te maken en deze te gebruiken in reviews. Voorbeelden van claims die niet zijn toegestaan:
    • Medische claims: "ik ben genezen van....", "ik heb geen pijn meer, sinds ik product X gebruik", "product X voorkomt het krijgen van een ziekte".
    • Gezondheidsclaims: "Ik ben in 1 week 5 kg afgevallen door product X", "ik ben fitter, mijn conditie is verbeterd en herstel sneller na gebruik van product X", "ik kon met deze pre-workout 50 minuten langer naar de sportschool", "ik heb meer energie tijdens de training", "mijn spieren zijn groter na gebruik van product X".
  • Meningen of uitspraken die geen betrekking hebben op je ervaring met het gebruik van het product, bijvoorbeeld omdat je het product nog nooit hebt gebruikt.
  • Beledigingen, beledigend taalgebruik, ziektes of grammaticale verbastering hiervan.
  • Verwijzingen, al dan niet via URL's, naar andere websites.

Body & Fit behoudt zich het recht voor om productreview(s) op elk gewenst moment, zonder nadere kennisgeving, van de website te verwijderen. Body & Fit controleert reviews handmatig en streeft deze binnen 7 dagen te plaatsen. Reviews worden chronologisch op de website geplaatst. Body & Fit kan een review verwijderen op basis van de volgende redenen:

• Als één of meer van de hierboven beschreven richtlijnen niet zijn nageleefd, of Body & Fit hier een redelijk vermoeden van heeft.
  • Indien een productreview betrekking heeft op de bij het product geleverde productinformatie, die onjuist was op het moment van aankoop. Om verwarring te voorkomen kan Body & Fit ervoor kiezen om productreviews te verwijderen die in strijd zijn met de juiste productinformatie.

Body & Fit heeft het recht om de richtlijnen voor productreviews te wijzigen.